Vuoden Työpaikka 2019: Kauhavan Terveyskeskus

#Medisiinariliitto on valinnut #VuodenTyöpaikka kilpailun 2019 voittajaksi Kauhavan terveyskeskuksen! 🥳✨

Tänä vuonna metsästettiin erityisesti paikkaa, jossa kandi otetaan osaksi työyhteisöä ja työilmapiiri on kannustava.

Kauhavalla huomioidaan hyvin kandin tarpeet: alkukesästä pitkät potilasajat ja seniorituki on järjestetty erinomaisesti: ”Seniorituki järjestettiin koko kesäksi ja seniori irroitettiin omasta vastaanottotyöstään koko täksi ajaksi. Tällöin konsultoiminen oli mahdollista koska vain ja senioiri pystyi tulemaan käymään vastaanotolla varmistamassa epävarmuutta aiheuttavan löydöksen.”

Kandeille oli järjestetty myös keskustelutilaisuuksia ylilääkärin kanssa, jaksamisesta ja työnhallinnasta pidettiin huolta. 🤗

Medisiinariliitto onnittelee ja kiittää voittajaa! Hyvällä esimerkillä kandien kesätyöolot paremmaksi ympäri Suomen! 💚

Kommentointi on suljettu.